Снимка ПиксабейВ Гърция постепенно разхлабват мерките срещу коронавируса. Моловете и търговските

...
Снимка ПиксабейВ Гърция постепенно разхлабват мерките срещу коронавируса. Моловете и търговските
Коментари Харесай

Отвориха моловете в Гърция

Снимка Пиксабей

В Гърция последователно разхлабват ограниченията против ковид. Моловете и комерсиалните центрове в Атина и в други гръцки градове отвориха порти при известни ограничавания поради пандемията от ковид, оповестява в. " Катимерини ". 

Търговците ще работят по метода click in shop - с предаване на стоката вътре в обекта с предварителна спогодба. Магазините ще работят от 7:00 до 20:30 часа, като се изключи Разпети петък - до 19:00 часа и Велика събота - до 18:00 часа и имат право да решат дали да съкратят в допълнение работното време. Служителите и работодателите в областта на търговията би трябвало да си вършат един път седмично независим тест за ковид.

Моловете са отворени, само че градовете ще са затворени.

Над 10 000 служители на реда са мобилизирани за надзор на възбраната за придвижване сред районите преди Великден, оповестява още " Катимерини ". Повечето инспекции се вършат на пунктовете за събиране на тол такси за автомагистралите, изключително на тези за излаз от Атина.

Полицията следи и страничните пътища, които заобикалят автомагистралите, с цел да напущат градовете. Въпреки строгите ограничавания, мнозина се пробват да убедят полицията, че имат основателни аргументи да изоставен града, отбелязва " Катимерини " и добавя, че поради пандемията това ще бъде вторият Великден, на който гърците няма да могат да напущат градовете, пише standartnews.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР